new look:)

Penulis : faizahabdwahab Masa : 14:14 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum

hyep...

semua entry dalam blog ni dh terdelete :( tak ape la menangis macam mana pun entry-entry lama tak kan muncul balik..
ok la anggap macam newbie la..lagipun dah lama sangat tak update entry kat belog ni.dah bersawang dah..
belog ni dah berubah 360 darjah dari yang lama dan buat jadi semangat nak update entry hari-hari..

lets we start again:

#Eija..waiting for SPM results..
#belog salah satu minat dan kalau boleh nak kenal ramai kawan dari dunia blogging..
#kalau boleh belog ni biar la banyak tips yang bermanfaat..insyaAllah.
#suka duka hidup mungkin akan di tulis disini..
#last but not least:






nota poket:berkawan biar beribu berkasih pada yang satu..^_^

1 comment:

Shazwina said...

Laa entry hilang? Cmne boleh hilan tu. Adoii. Sabar2. Sama lah kita tnggu result ye? Hehe :)