hari guru yang tak ada gambar guru

Penulis : faizahabdwahab Masa : 23:27 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum..


kan dah masuk lower six ni makanya automatik kena datang sekolah bila kena datang sekolah automatik sambut hari guru..bila sambut hari guru mesti ada macam-macam aktiviti bila ada macam-macam aktiviti mesti ada banyak kamera bila..bila nak habis ni..

ok la let picture talk...






cute twin..dah la suara superb..
time persembahan nasyid ni mula-mula macam buat tak tau je sekali tengok leader dia dengar suara diaorang..alahai dikkk kalau sama umur akak buat calon husband tau..gila over nurul faizah ni..the twin yang suara sangat superb dah la comel memang bawak balik la kalo teddy bear.
owner kamera bajet artis..
siket-2 no komen..sekeh kang
ni apehal entah perempuan sorang ni..asal aku nak ambik gambar je..ala jangan la sambil tutup muka ape kau ingat kau artis?=) jangan marah naa opahh..sayang opah..



nasihat cikgu..*hai cikgu =)
time game cikgu-cikgu kitaorang masuk bilik guru nak salam cikgu-cikgu time SPM dulu sekali hambik kau kena brainwash pasal form six terus confuse nak ambik kelas mana course apa..kena jumpa kaunseling =_='



alalalala cutenye..i like..#statement kau opah

arrghhhh cute-cute meyh adik meyh kat akak meyh..yang sebelah kanan tu cool gila..rilex je dia nyanyi yang kiri tu macam cuak jugak tapi alaaaaa dua-dua super comel..

peace..owner yang tak bajet dah..


alia gmbr ko mmg ok yang tak ok mke aku grrr

alia & sue..thanks support aku time aku down dengan result aku thnks jugak bagi aku semangat nak terus form 6 especially sue..i heart u :-P

teacher&students

hye dikkk..*lia aku jeles dengan ko

remaja!!!




muka aku mintak sepak..

cool or cold?


ala pegi kolej risda tu..
mati aku kalau dia baca.

ala sarah nak keluar..tak best la..sapa aku nak usik kalo aku mengantuk..sapa yang aku nak conteng tangan time aku boring?*ayat sedih tak menahan.

sempat ye korang



lagi?

us...and again muka aku mintak sepak

ok ni yaang aku rapat bila masuk lower lia dengan im memang dari dulu tapi sarah tu haaa sekampung tapi tak bertegur sampai la masuk lower jadi rapat siap boleh gelak-gelak..kerja aku mengusik si sarah ni la dalam DM ada je kerja aku nak mengusik dia lepastu mula la keluar muka annoying dia tu..memang boleh dikatakan masuk lower rapat dengan diaorang satu benda yang aku hargai sangat...girls aku sayang korang..ecececece...diaorang baca konfirm muntah..
lagi sorang lily..hey biasa la orang tu nak pergi uitm mesti la tak de gambar..kan lily kan..
ok dah babai..


P/S:yang baik itu datang dari Allah yang buruk itu dari diri aku sendiri.


with love,
NURUL FAIZAH ABD WAHAB